Best Shopping Deals? Free Recharge Offers? Put your Email for EXCLUSIVE Coupons!!

[Answers Added] Amazon Today’s Quiz Contest: All Quiz Answers


Amazon has always been known for its amazing marketing ideas and offers. A few months ago, Amazon launched its quiz platform to engage customers. The amazing Amazon quiz offers 100’s of gifts and offers to all participants. We regularly update all amazon quiz timings as well as the latest answers, so that you can win the quiz contest and get attractive gifts.

If you are looking forward to winning the Amazon quiz then follow all the answers we provide. Simply fill up the answers and hope for the best. These quizzes are more like a lottery and lucky draw contests because almost everyone fills in the right answer using the internet. Additionally, you should also fill up the answers quickly to increase your probability of winning.

Amazon Quiz Time:

On Different Occasions or Festivals, Amazon tends to Bring it’s Quiz Contest back for the Amazon App Users. And only because of these Daily Quiz Time, I’ve also Installed the Amazon App in my Phone though I always use a Laptop. You can accept or deny but Today Amazon Quiz is getting very Popular and you can also see there are too many Screenshots are available in Twitter Tagging @Amazon.in to show the Gifts people Won in Today’s Amazon Quiz Contest. So when people are actually Winning Price in Amazon Quiz, then why not giving it a try, Right?

So to Participate in Today’s Amazon Quiz Contest, You just need to Download the Official Amazon App from Playstore and then Login to your Amazon Account. Let me clear here that there’s no connection between participating in Amazon Quiz Contest Today and Having an Amazon Prime Account. Means,  even if you don’t have an Amazon Prime Account, you can still Participate in Today’s Quiz Contest by Amazon.

Amazon Daily Quiz Time Answers:

In this Post, We will update all the Questions and Answer of the Daily Amazon Quiz Contests. You can Bookmark this Post and Revisit us whenever you see a New Quiz Contest in Amazon’s Official App. We will try to Update all the Questions with Answers of Daily Amazon Quiz Contests. If you can Answer all the Question of Amazon Quiz Contest by Participating it, Who knows, you can also be one of the Winners of the Contest and can Win Awesome Prizes from Amazon.

How to Participate in Amazon Today Quiz Time:

Participating in Amazon Quiz Contest is very Simple. Today I will tell you how you can Participate in Amazon Quiz Contest in Detailed Step-by-Step Process. You can follow these Exact Steps to Participate in Amazon Quiz Contest. And after Participating, if you win a Daily Quiz Contest, means if you are that Lucky then you will get a very Attractive Gift from Amazon.

So here’s the process on how you can Participate in the Amazon Daily Quiz Contest:

  1. Download the Amazon Official App from Playstore.
  2. Now open the App and Login to your Account.
  3. You don’t need to be an Amazon Prime Customer to participate in Amazon Quiz Contest.
  4. Now on the Homepage, You will see that the Quiz Contest Banner is showing Related to Today’s Amazon Quiz.
  5. Just Click on that Banner.
  6. Then Come to this Post, to Get all the Amazon Quiz Answers.
  7. Now just Answer all the Questions and Answers I’ve mentioned here.
  8. After the Last Question Answered, Share the Screenshot with the Specific Tag written there using your Twitter Account.
  9. Done, you have Successfully Answered all the Questions of Amazon Quiz Contest.
  10. Now, wait, On the Result Date, Amazon will Announce the Winners in their Official Twitter Account.
  11. If you are one among them, Then you will also get an Email from Amazon’s end.

Amazon Today Quiz Answers:

Amazon quiz lets you win big prizes. These prizes are not like ₹100-500. Amazon offers gifts like mobile phones and other valuable products. During Amazon riddles, they provide up to ₹5000. Many people ask if these quizzes are genuine or not. Hence, be informed that Amazon quiz is completely genuine. Many of our answer followers have won cash prize’s as well as mobile phones. These quiz’s and riddles are sponsored by various big companies. The gift is directly sent to you once you win.

Amazon Quiz Answers – 15th June 

1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

ans- True

2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

ans- 8th June

3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

ans- Canada

4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

ans- 16th June

5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

ans- Rohit Sharma

Amazon Quiz Answers – 7th June 

1) Which of these is a feature of the OPPO Reno?

Ans- All of the above

2) OPPO Reno 10X Zoom is powered by which processor?

Ans- Snapdragon 855

3) Which of these is a color variant for OPPO Reno?

Ans- Ocean green

4) OPPO is the official sponsor for which Indian sports team?

Ans- Cricket

5) Where is selfie camera located on OPPO Reno?

Ans- on it’s rising shark fin

Amazon Quiz Answers – 28th May

1.Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?

Ans. Karnataka

2.Hippopotomonstrosesquippedaliophobia is the fear of long words

Ans. True

3.In which country is Mount Vesuvius located?

Ans. Italy

4.Which of the following films has NOT been directed by Imtiaz Ali?

Ans. Karwaan

5.What was the real name of Pope John Paul II?

Ans. Karol Jofez Wojtyala

Amazon Quiz Answers – 22nd May

1) Fanta and Sprite belong to which beverage company?

Ans – The Coca-Cola Company

2) Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Ans- False

3) In the recently concluded IPL 2019, which player won the ‘Purple cap’ for being the leading wicket-taker of the tournament?

Ans- Imran Tahir

4) In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans-Washington DC

5) The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Ans- Nelson Mandela

Amazon Quiz Answers – 17th May

1.Which is the smallest continent by land area?

Ans. Austrilia

2. An ostrich’s eye is bigger than its brain.

Ans True

3. Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?

Ans.Tungabhadra

4. Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?

Ans. Denmark

5. 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?

Ans. Malawi

Amazon Quiz Answers – 15th May

1) What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?

Ans – Ivory

2) Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?

Ans – Lettuce

3) A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?

Ans – Bathing

4) Which of these is the Greek goddess of victory?

Ans – Nike

5) The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Ans – Rs. 5

Amazon Quiz Answers – 13th May

Q1. Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?

Answer – Music Player

Q2. What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

Answer – Arpanet

Q3. The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.

Answer – True

Q4. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?

Answer – Military Tanks

Q5. Which of these can a horse NOT do?

Answer – Vomit

Amazon Quiz Answers – 12th May

Q1 which of the below phrases is associated with OnePlus? 

Ans- never settle.

Q2.Which of these is a feature of the OnePlus 6T? 

Ans- All of the above

Q3. OnePlus 6T also released a limited edition in Dec’18. What was this special edition version called?

Ans- McLaren edition

Q4. Which of these phrases is associated with the OnePlus 7 Series?

Ans- Go Beyond Speed

Q5. When is launch event for the OnePlus 7 series scheduled?

Ans- 14th May, 2019

Amazon Quiz Answers – 27th April

1) If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Ans – Mumbai

2) An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Ans – Fifty rupees

3) The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?

Ans – Glabella

4) PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?

Ans – Sonam Kapoor

5) Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Ans – Orange

Amazon Quiz Answers, 26 April.

Q1. Ans- Andaman and Nicobar

Q2. Ans- Nari Shakti

Q3. Ans- Shanghai

Q4. Ans- The White Tiger

Q5. Ans- Himachal Pradesh

Amazon Quiz Answers, 25 April.

Q1. Ans- Pressure

Q2. Ans- The Top goal scorer

Q3. Ans- Rome

Q4. Ans- 1984

Q5. Ans- Sayonara

Amazon Quiz Answers, 24 April.

Q1. Ans- Frog

Q2. Ans- Virat Kohli

Q3. Ans- Apostolic Palace

Q4. Ans- Nepal

Q5. Ans- Graham Reid

Amazon Quiz Answers, 23 April.

Q1. Ans- Book

Q2. Ans- Tapti

Q3. Ans- Mumbai

Q4. Ans- Moscow

Q5. Ans- Messier 87

Amazon Quiz Answers, 22 April.

Q1. Ans- Kerala

Q2. Ans- Snakes

Q3. Ans-  Woorkeri Raman

Q4. Ans- A parliament

Q5. Ans- Aerys II Targaryen

Amazon quiz 21st Apr (win Samsung galaxy)

1. Jupiter

2.1983

3.Dabang

4.The Office

5.On your Feet

Amazon Quiz Answers, 20 April.

Q1. Ans- Abhinav Shaw

Q2. Ans- False

Q3. Ans-  10 April

Q4. Ans- USTAAD

Q5. Ans- Vande Bharat Express

Amazon Quiz Answers – 19th April

1. Which famous animated character made its debut in the short film Steamboat Willie, which released in 1928?

Ans – Mickey Mouse

2. Which countries played in the first men’s Twenty20 Cricket international ever?

Ans – Australia and New Zealand

3. Flags from which of these countries features a depiction of the Sun at its center?

Ans – Argentina

4. The first person in history to win two Nobel prizes was

Ans – Marie Curie

5. If you were enjoying a match at the largest cricket stadium in India, which city would you be in?

Ans – Kolkata

Amazon Quiz Answers – 18th April 2019

1 – Ans Kapil Dev

2 – Ans Jingle bells

3 – Ans True

4 – Ans Suresh Raina

5 – Ans Mind Stone

Amazon Quiz Answers 17th April

Q1. Ans- Kolkata

Q2. Ans- False

Q3. Ans- Race walking

Q4. Ans- Shweta Tripathi

Q5. Ans- Soumya Swaminathan

Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer :

Answer & Win Camping Tent Today

Answers Are :

1. UAE

2. Sara Ali Khan

3. False

4. Philippines

5. Indoor

Amazon Quiz Answers, 15th April.

Q1. Ans- George R.R Martin

Q2. Ans- Dragonglass

Q3. Ans- Faceless Men

Q4. Ans- Sansa Stark

Q5. Ans- Croatia

Amazon Quiz Answers, 14th April

Q1.: Which scientist developed the algorithm which
helped capture the first—ever image of a black
hole?Ans- Katie BoumanQ2.: The Phayeng village is recently tagged as
India’s first carbon-positive settlement. Which
state is it located in?
Ans- ManipurQ3.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different
terms for a _.Ans- FatherQ4.: The amount of electronic waste is growing
rapidly. The world’s largest e-waste recycling
center was recently opened in which of these
cities?Ans- DubaiQ5.: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’,
the birth anniversary of BR Ambedkar, known
as the architect of the Indian constitution. He
was also independent India’s f‌irst _. Fill in
the blanksAns- Law minister

—Amazon 13th Quiz Contest Answers—

Q1. Ans- murder
Q2. Ans- Cape Agulhas
Q3. Ans- Edwin ‘buzz’ Aldrin
Q4. Ans- Deepa Mehta
Q5. Ans- Japan

Amazon Quiz Answers – 12th April

1) Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?

Ans – Medusa

2) Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?

Ans – Anil Kumble

3) Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Ans – True

4) How old is the oldest known living person in this year?

Ans – 116

5) Archana Kamath is associated with which sport?

Ans – Table tennis

Amazon Quiz Answers – 11th March

1) Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Ans – Beethoven

2) Where is Fort William located?

Ans – Kolkata

3) Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Ans – Meghadutta

4) The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Ans – Sports

5) Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Ans – Dipa Karmakar

Amazon Quiz Answers – 9th March

Q1. The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in
Fahrenheit?

Ans- 32 degrees Fahrenheit

Q2. The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?

Ans- Toques blanches

Q3. The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?

Ans- Nagpur

Q4. Rakesh Sharma was the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was _. Fill in the blanks.

Ans- Saare Jahan Se Achcha

Q5. 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?

Ans- Bengaluru bulls

Amazon Quiz Answers – 7th March

Q1. Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was
the first World Health Day celebrated?

Ans- 1950

Q2. WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Ans- Polio

Q3. Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Ans- Heimlich maneuver

Q4. Who is credited with developing the first
successful Polio vaccine?

Ans- Jonas Salk

Q5. The 2018 Nobel Prize in medicine was
awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Ans- Cancer therapy

Amazon Quiz Answers – 6th March

Q1. In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?

Ans- Arachnids

Q2. The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Ans- Lucknow

Q3. This famous Indian-Canadian YouTube
influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?

Ans- Lilly Singh

Q4. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Ans- Number 13

Q5. Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2
meters below sea level. Where is it?

Ans- Kuttanad

Amazon Quiz: Answer and win a Vivo V15 Pro – 3rd April

Q1) Which Element Was Discovered On The Sun Before It Was Discovered On Earth?

Ans – Helium

Q2) The Portsmouth College In UK Offers A Course To Its Students Which Of These Languages?

Ans – Hinglish

Q3) The First Indian ‘Talkie’ Film – A Film With Dialogues – Released In 1931 Was ___

Ans – Alam Ara

Q4) Polar Bears Hunt And Feed Primarily On Penguins.

Ans – False

Q5) Vlad The Impaler Was An Emperor In Romania In The 14th Century. Which Fictional Character Was Based On Him?

Ans – Dracula

Amazon Quiz Answers – 02nd March

1) Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Ans – Magma

2) Convectional, orographic and frontal are all types of __. Fill in the blanks.

Ans – Rainfall

3) India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Ans – Tejas

4) The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Ans – True

5) Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Ans – Shloka Mehta

Amazon Quiz Answers – 31st March

Q1. Who was the last Mughal Emperor in India?

Ans. Bahadur Shah II

Q2. Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be released in Hindi, Tamil and Telegu. Who will be composing this song?

Ans. AR Rahman

Q3. Which of the following authors was not born in India?

Ans. V.S. Naipaul

Q4. Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?

Ans. Vikrant massey

Q5. Which is the brightest star seen in the night sky?

Ans. Sirius

Amazon Quiz Answers – 29th March

1) Where can you find the smallest bone in the human body?

Ans: Ear

2) When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Ans: Rhythm and Blues

3) In which year was Microsoft established?

Ans: 1975

4) A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Ans: Butterfly or moth

5) What is the currency of Sweden?

Ans: Krona

Amazon Quiz Answers – 28 March

1. Answer:- Allah Rakha

2. Answer:- 1757

3. Answer:- Rome

4. Answer:- False

5. Answer:- Blind Carbon Copy

Amazon Quiz Answers – 27th March 2019

Amazon Quiz Answers Today 27 March 2019 – OnePlus 6T

Q1.: Which Planet In Our Solar System Is Named After The Roman God Of War?

Answer: Mars

Q2.: Which Of These Countries Does NOT Have A Standing Army?

Answer: Iceland

Q3.: The Ao Language Is Spoken In Which Of The Following States?

Answer: Nagaland

Q4.: Which Place In India Holds The Guinness World Record For Being The Wettest Place On Earth?

Answer: Mawsynram, Meghalaya

Q5.: Monarch Edward IV Of England Ruled Which Sport Illegal In 1477?

Answer: Cricket

Amazon Quiz Answers – 26th March 2019

Q1. The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Ans. Lunula

Q2. There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Ans. Cornea

Q3. Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Ans. Garba

Q4. Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Ans. True

Q5. Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Ans. Srinagar

Amazon Quiz Answers – 25th March 2019

Q1. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it

Ans. Sheep

Q2. Hummingbirds can fly backwards.

Ans. True

Q3.What is the name of the character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?

Ans. Havildar ishar singh

Q4. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Ans. False

Q5. Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?

Ans. Inshallah

Amazon quiz answers for 23rd March 2019

Q1. The 4 minarets of the Taj Mahal are tilted Outwards, so that they won’t fall on the Mahal in case of an earthquake.

Ans. True

Q2. All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front. how many other regional languages appear on the back panel?

Ans. 15

Q3. What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?

Ans. Paleontologist

Q4. After the Berlin Olympics in 1936, Hitler offered an Indian hockey player a position as Field Marshall in the German Army. Which player was it?

Ans. Dhyan Chand

Q5. ICC Men’s Cricket World Cup 2019 match scheduled?

Ans. 30th May

Amazon Quiz Answers – 20th March 2019

1. Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer:- Thar

2. Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?

Answer:- KD Yadav

3. Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?

Answer:- Quabni Ka Mitha

4. There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer:- A dagger

5. Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Answer:- Javed Akhtar

Amazon Quiz Answers – 16th March 2019

Q1. Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks

Answer: Distance

Q2. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer:- Africa

Q3. The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer:- Assam

Q4. What is the national sport of Japan?

Answer: Sumo Wrestling

Q5. In which country were the first Olympic games held?

Answer:- greece

Amazon Quiz Answers – 14th March 2019

Q1. Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Ans. Cycling

Q2. Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports

Ans. Keoladeo National Par 

Q3. Where in the human body is the occiput?

Ans. Head

Q4. What is the chemical symbol of lead?

Ans. Pb

Q5. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Ans. 2.11 seconds

Amazon Quiz Answers – 12th March 2019

Q1. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian state

Ans: Punjab

Q2. Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of _____. Fill in the blank.

Ans. Coffee

Q3. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Ans. Tarzan

Q4. The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Ans. Titan

Q5. Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Ans. Rehta Faria

Amazon Quiz Answers – 9th March 2019

Q1. Which is the largest living fish in the ocean?

Ans. Whale Shark

Q2. A butterfly’s taste sensors are in its feet.

Ans. True

Q3. Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?

Ans. Honda

Q4. What is the meaning of the name Himalaya, in Sanskrit?

Ans. Adobe of snow

5. A European spectacle maker invented the telescope. What was his name?

Ans. Hans Lippershey

Amazon Quiz Answers – 8th March 2019

Q1. Which is the longest river in Asia?

Ans- Yangtze

Q2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Ans- Suffragettes

Q3. Halitosis is the medical term for which of these?

Ans- Bad breath

Q4. To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Ans- M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Q5. Which nation was the first to give women the right to vote?

Ans- New Zealand

Amazon Quiz Answers – 3rd March 2019

Q1. Marine scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. What is it now known as?

Ans- Sea star

Q2.Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Ans- Wimbledon

Q3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans- Jhumpa Lahiri

Q4. Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?

Ans- Ajay Devgn

Q5. All of the below are Indian fashion designers, except?

Ans- Ravi Ruia

Amazon Quiz Answers – 18th FEBRUARY 2019

1. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer – Santa Claus

3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer – Aquarius

4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.

Answer – True

5. Photoshop, Premier Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer – Adobe inc.

Amazon Quiz Answers – 13th FEBRUARY 2019

Q1.How many states and union territories does India comprise of?

A1. 29 states and 7 union territories

Q2.What type of Government does India operate under?

A2. parliamentary

Q3.The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?

A3. Mariana Trench

Q4.Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

A4. thor

Q5.‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

A5. Charles darwin

Amazon Quiz Answers – 10th FEBRUARY 2019

Q1. Which planet in our solar system has the shortest day?

A1 – Jupiter

Q2. Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.

A2 – True

Q3. Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?

A3 – Tomato

Q4. who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?

A4 – Malala Yousafzai

Q5 : In 1971, Alan Shepard played ____ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?

A5 – Golf

Amazon Quiz Answers – 8th JANUARY 2019

Q1.: Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?
Answer: Pixar

Q2.: Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?
Answer: Earth

Q3.: In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?
Answer: Quicksilver

Q4.: Which is the world’s largest land carnivore?
Answer: Polar Bear

Q5.: Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?
Answer: TB Radhakrishnan

Amazon Quiz Answers – 31th DECEMBER 2018

Q1. Which is the only sea in the world without any coasts?
Answer. Sargasso Sea

Q2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?Answer. Morocco

Q3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?
Answer. Wolverine

Q4. If you were a cartographer, what would you be studying?
Answer. Maps

Q5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?
Answer. Mount Chimborazo

Amazon Quiz Answers – 8th DECEMBER 2018

Today’s Amazon Quiz(8th December, 2018)
Answer & get a chance to win ₹500 as Amazon pay Balance for 100 customers

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.

Answer : Kindle.

2. Which country was formerly called Ceylon?

Answer : Sri Lanka.

3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?

Answer : Tiger.

4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?

Answer : Duff.

5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?

Answer : Sweden.



Amazon Quiz Answers – 30th November 2018

Q1. Which of these is not a micronutrient?

Ans- vitamins

Q2. Fudgi, a folk dance performed by women is originate in this region/state.

Ans- Goa/Konkan

Q3. State Bank of India was previously known as?

Ans- Imperial Bank of India.

Q4. National Sports of Bangladesh

Ans- Kabaddi

Q5. National milk Day in India.

Ans – November 26th.


 

Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers


[Answers Added] Amazon Today's Quiz Contest: All Quiz Answers

post_content

Editor's Rating:
0